동탄국제고등학교 홈페이지

1200px width is less than the window size, may be website to some unvisible.

회원로그인

ID/PW

The 10th student president Lee Dong Gu

[Changes to Advance, Advance to Efficacy]

Welcome to Dongtan Global High School Homepage. My name is Dong-gu Lee, who is the School President from the graduating class of 2022.
DGHS Students’ Council has experienced meaningful changes for the last few years. The 8th Students’ Council reformed the structure,
and the 9th experimented how things work under it. Now it’s time for the 10th to complete the structure and promote active participation,
based on what DGHS Students’ Council has made so far. With a clear vision and wise decision-making, what only we can do now, must be done.

Due to COVID-19, tricky as our activities might have become, everyone’s participation is truly needed.
The 10th Students’ Council is always open to diverse ideas and criticism. I, as the organization’s representative, will do my best to hear them, too.

Thank you.

• Dongtan Global highschool
  • 445-160 27, Dongtannaru-ro, Hwaseong-si, Gyeonggi-do, Korea Dongtan Global highschool
    Tel:031-8015-9047 Fax: 031-8015-9004