동탄국제고등학교 홈페이지

1200px width is less than the window size, may be website to some unvisible.

회원로그인

ID/PW

Fellow students, honorable parents and visitors,

I, Minjung Kim, am greatly honored to be elected as the 9th president of the Student Council of Dongtan Global High School.

Since the year 2011, the year DGHS has been founded under its goal of nurturing future global leaders, every one of the students and the school itself have thrived to fulfill their visions. Among them, the Student Council has put in a lot of effort to solve even the most menial problems of students and serve as the channel of communication between the scholars and the teachers and staffs.

Then last year, the 8th Student Council went through a dramatic shift. Rules and protocols were enforced, containing information where it specified the Student Council’s standards of practice. This helped the council gain ground on making actual changes to the lives of our fellow scholars. Thus, I strongly believe that it is time for the 9th Student Council to take full use of this system to lead the school to the realization of student democracy.

I would now like to declare the following once again; I promise that the 9th Student Council will have all ears to voice of the students and prioritize communication and cooperation above all. Also, I assure you that we will work harder than anyone to bring a happier life to our students.

We will be the ones to slowly but significantly change the lives of Dongtan Global High School students.

Thank you.

Minjung KIm

• Dongtan Global highschool
  • 445-160 27, Dongtannaru-ro, Hwaseong-si, Gyeonggi-do, Korea Dongtan Global highschool
    Tel:031-8015-9047 Fax: 031-8015-9004